Im watching you baby and thinking 'bout all the things that i can do baby on top of the world


http://www.youtube.com/watch?v=g-a8r-mAu6Q
hatar inte lille wäjn direkt


i got the sun in my pocket


startade dagen med frukost,nybakat bröd och ett OCavsnitt, sedan begav jag mig mot gymmet! nu sitter jag och chillar och väntar. Ska med 6bussen hem till cool_jenka_love för att umgås lite och sedan ska jag träffa flääänders för att fira vårat lilla jubileum hihihi! taggelitagg!! + + + min favorit flicka frittan kommer hem ikväll från españa! GILLA. puzzhejzzzz


times when i know you'll be sad


vad gör man då man är taggad till tusen på att gymma in mind men kroppen och ögonen är helt slut och vill inget hellre än ligga framför tvn och trycka i sig massa gosockersaker? dessutom är det kallt, mörkt och jävligt ute och det är punka på cykeln.  tycker inte heller om att gå ute ensam på kvällen, inte ens i vindeln... allt lutar åt att ja skiter i gymmet och bara myser ikväll... MEN DE KAN NI JU GLÖMMA! pga min starka karaktär tänker jag dra mig själv iväg till gymmet iallfall och tagga beach011! 
YES I CAN! herrå


get popular baby

Har äntligen kommit hem till mitt kära vindeln!  gårdagen var helt ok me tjill och dryck och mat! kvällen slutade med att jag och roger satt å jammade på gitarrerna och sjöng massa sköna låtar tills jag inte längre pallade hålla uppe ögonen. sliten imorse kan man ju säga. Ikväll blire först gym efter maten och sedan ska jag ba slänga mig ner i soffan och dö framför massa massa massa OC avsnitt. TAGGA!!!! Just nu sitter jag och spanar runt på junkyard och bluetomato på snowboardkläder. Ny snowboard utrustning är typ det enda jag kommer önska mig i julklapp så jag ska få välja ut va jag vill ha för nått typ. så jag har spanat in nåra schyssta jackor som ja tyck om. FINA VAAA?? är mest taggad på den längst åt vänster högst upp, den är från Volcom. Satsar nog på den tro ja azzå FETT SNYGGGGGGG. eller va tyckkkkk ni


Love is one thing you can't pretend.



2 underbara år tillsammans ♥ 30/10-08


tonight there's you me and a bottle of wine

sista dagen på Seko idag. känns lite tråkigt faktiskt! tycker ju om björn och de andra som jobbar där..  Dagen har iallfall gått for som fa-an. Började med att dra shoppingraggen nåra timmar för att sedan träffa bjööörne på kontoret kl 12.00. började skriva på arbetet och allt känns ba fent. Nu sitter jag hemma hos Merja och Roger (linns moster+morbror) med ett glas rött och bara chillar. Ikväll blire middag med swanis och andrea och sedan barhäng nånstans, där christiankusin förhoppnings vis joinar också. var endå inte taggad på krogen och imorrn går flyget hem tidigt tidigt så de var väl lika bra de där azzå.

Snart ska jag vara social vid matbordet för de har fått middagsgäster från (HÖR OCH HÄPNA) vindeln!!!!!  mer dåÅÅÅE. jag och flanders har varit tillsammans i 2 hela år imorn ♥ hur sjukt är inte de. puzzpusszzpuzzz på dig hihi. tyvärr kan vi inte träffas imöran, men på söndag styr vi upp lite firande. tagga!!! nu är den stora frågan hur jag ska rymma allt i resväskan..... de går fan inte att packa ner nå mer. den var full redan innan jag kom till sthlm. Å MIN GUD.


walking alone on empty streets, dreaming of you

har spenderat några timmar på björnes kontor idag. själv. Linn for på akuten. hon har fått luftvägsinfektion och tar första bästa flyg hem imorgon. suger dase.......... jag skulle inte ha sagt nångonting igår om hur bra allt var buhu. Tur jag kan njuta av mitt egna sällskap iaf och förhoppningsvis blire middag,vin och utgång med swankan och fjunkan imorrn kväll. vill ba att linn ska va med....goomman..... drog iallfall ut på schtään i några timmar. hittade väl lite smått och gott. Imorn blire förhoppningsvis mera hihihi. Har faktiskt haft en jätte bra vecka i stockholm trots att linn varit så sleeteeen. Man har ju gjort det bästa av situationen! sen är Linns moster och familj hur trevliga som helst och jag trivs så bra så. Men just nu saknar jag bara anders, min säng, gittarren och O.C.


i will live.





inspired by http://storemylove.blogg.se/ & http://weheartit.com/

I don't care i don't care i don't care... I do care


livet leker här i stockholm. (peppar peppar ta i trä) allt går så bra för mig just nu. Känner mig bara så nöjd. blir nästan orolig. det är för bra för att vara sant. nästan. saknar min loverboi, är stressad och limpan är typ dödligt sjuk. så det Känns ju faktiskt lite, eller väldigt, jobbigt. Men annars, förutom det, så går allt på rälzzz. Och hatar lixom inte huvudstaden azzå osv osv osv. Idag började vi halv 2. Vi skulle på ett ILO seminarium. ILO är FN:s fackliga organ.  Pga Golimpans tillstånd var hon tyvärr tvungen att lämna mig och björn efter någon timma. Hur som haver. efter seminariet blev det mingel, vin och Italiensk buffé i LO-borgen. Satt och disskuterade livet och facklig politik. INTE HELT DÅLIGT! 

 Ikväll blire bara tjill
och mys framför tvn och se till så limpanlover blir frisk :( det är så synd om henne! och tycker lite synd om mig själv som kanske måste gå själv nere på stan imorgon. hur fan ska det gå liksom?!? närminnet och lokalsinnet ligger på minussidan....  detta är kanske sista gången ni hör av mig hahah. kommer gå vilse och försvinna bland stockholms alla gator. 


yenoh ouy ssim I

I hate seagulls and i hate being sick. I hate burning my finger on the toaster and i hate nits. I hate falling over. I hate grazing my knee. I hate picking up the scab a little bit too early I hate getting toothache. I hate when it's a piss-take.  I hate all the mistakes i make. I hate rude ignorant bastards and i hate snobbery. I hate anyone, who if i was serving chips wouldn't talk to me.

but

I have a friend, with whom i'd like to spend anytime i can find with. I like sleeping in your bed. I like knowing whats going on inside your head.  I like taking time and i like your mind and i like when your hand is in mine.
I like getting drunk on the tunes by the beach.  I like picking strawberrys. I like cream-teas and i like reading ghost-stories and my heart skips a beat everytime that we meet. It's been a while and now your smile is almost  like a memory but then your back and i am fine 'cause you're with me and I'm in love with you and i can't find the words to make i unique but honestly you make me strong. I can't belive i've found someone this kind. I hope we carry on 'cause you're so nice and i'm in love with you.

pussshej.


If you do me right im gonna do right by you




Wawawee wa! 
Söndagen var hur bra som helst. Jag, min moster och min kusin drog på Blue man group på Göta Lejon och det var verkligen huuur häftigt som helst. Sedan blev de Kinamat och filmtajm hos Christian (kusinen aZzzÅ). Men nu i allafall har jag och Limpan har verkligen fullt upp här i sthlm. Äre inte arbete så är det shopping eller hosta sleeeeeem.  Vi är på ett ställe som heter Seko och vi lär oss om Fackligt biståndsarbete i veckan. Jag tycker det är väldigt intressant, men själva arbetet och powerpointen vi ska göra känns fett drygt. Idag har vi allfall fått träffa Palmecentrets presssekreterare Laila Naraghi och Solveig Wickaman som är regionsansvarig för Afrika.  jätte reewligt! vi slutade hyfsat tidigt och sedan drog vi ner på stan med spenderar byxorna på. jätte på. Imöran ska vi på seminarie också. ba så ni vet. NUuUuuU ska ja styra upp lite arbeete och sedan väntar en (tyvärr halvfull) Ben&Jerrys på mig i frysen. NOM NOM NOM


Make you feel my love


Nu ska jag bege mig till sundbyberg
. Dagen kommer spenderas med mina fina släktingar. Dom har planerat att ta med mig å se Blue Man Group på Göta lejon i eftermiddag och sedan bjuds de på finmiddag någonstans. Hatar inte hur det låter! Imöran ska jag möta upp limpan i sthlm city för att först dra på möte och sedan  ska vi sätta oss på ett café och börja jobba med arbetet. Ser väldigt mycket fram emot de närmsta dagarna JAO!!!

 


So you think you can solve all my problems by yourself

http://www.youtube.com/watch?v=GziH8s7ksMo
hatar inte denna låten direkten azååzåzåzåz
& här har ni goeste covern på oasis wonderwall som finns, i hela vida världen
http://www.youtube.com/watch?v=0gVxRvNfFLg


15/10-10, friday friday last friday












Sea of love

okay funkar inte att skaffa blogg och inte blogga, förlåt.  tar ju upp onödigt utrymme in the cyberspace! INTE OK! så nu ska jag bli duktii hi hi hi.Men NUuuUuu ska ni få lite update då. Förra fredagen fyllde jag 18 år. spenderades med dricka, pizza, presenter och vänner i  min fina homegurl andreas lägenhet på teg.  Hade verkligen en jätte jätte bra födelsedag och är så glad för alla som kom och gjorde den kvällen helkung!  På söndagen blev det tårta och kakor i vindeln city med släkt och vänner och fick massa fina präschenter. Tycker så himla bra om min familj. 


har varit ledig hela veckan och har därför spenderat mesta tiden med flanders och sedan kom swankan på besök i torsdags och myste med mig. Igår blev det utgång med pre-party @ swanis house. Fett najs kväll azzå. Mår fett bra idag azzå. fett najs alltihop. Nu är jag trött och ska snart slänga mig ner i soffan och se nå avsnitt O.C. sjukt efterlängtat. har inte fått göra de på hela veckan pga att jag och min loverboi inte alltid delar samma intressen i tvpogram ;) sedan  blire att förbereda och packa till Fältstudierna. Jag och min kära vän limpan ska spendera nästa vecka i sthlm och lära oss om fackligt biståndsarbete. är så taggad!!!! Jag drar till huvudstaden redan imorgon för att spendera dagen med moster, kusin & vithold i sundbyberg hihi.

 


just like a rolling stone

Hej! tänkte bara meddela att jag lever! har inte haft mycket tid framför dotan sen i fredags.  Men jag hade i alla fall en jätte jätte bra födelsedag och allt var bara perfekt. Min skoldator och ju pajjat, igen, så får vänta lite med att ladda upp bilder sen i fredags. men det och lite mer uppdateringar kommer upp senare, någongång!

I'm gonna party and party and party


18 ååååååår!


you're a part time lover and a full time friend


asså nu har min LÅNEDATOR också pajjat, såklart.
men jag bryr mig inte. nu taggar jag bara morgondagen, sweet 18 hhihi :D :D :D
btw, det snöar ute! hatar inte snö direkt!!!!


Love of mine some day you will die but i'll be close behind...


Älskar att lyssna på låten, älskar att spela låten, älskar att sjunga låten
http://www.youtube.com/watch?v=rePcHxFJIuU


Have love will travel



k-nulla! jag försov mig imorse. och vet ni vad det värsta är?? då har jag liksom skällt ut min morsa några dagar tidigare om att jag var less på att hon ska kolla upp om jag försovit mig eller inte(blir less då jag har sovmorgon) oså sa jag "jaaa men jag gör inte sånt, försover mig, så kan du ba låta mig va och inte kolla upp mig hela tiden!!" *jätte arggggGGGg*. oså nu ba....FÖRSOVER JAG MIG!!! Och ni kan ju tänka er vad muuurshan sa när ja frågade varför hon inte väckte mig.............. nu får ju jag bara sitta och skämmas här!  En annan sak som jag skämms över just nu är mitt hår! vad fan hände?? DET ÄR GRÅTT!! ja menar, det  är ju schysst om man går ifrån frisörsalongen och lyckats fixat håret så man ser lite äldre ut...men inte typ 100 år äldre?!?!?! kommer inte ens komma in på krogen på fredag för jag kommer se för gammal ut. 80+ liksom 

Nu måste jag iallfall fixa till mig och sedan ta kära halv 9:an bussen till la escuela!


Hey mr tambourine man play a song for me Im not sleepy and there is no place Im going to


fritta också! min förkylning är icket nådig och det finns ingen tid för kurerning och vila. det är såÅåå mycket som måste hinnas göra denna vecka. PLUGGAPLUGGASHOPPAFIXAPLUGGAÄTAPLUGGA. Har dock hunnit införsaffa mig dos pantalones nuevos (nått sånt där va?) & lite nagellack and lashes och ätit lite mat. ganska mycket mat. men vad hände med pluggandet? ja venne iallfall. Ska dock ge mig på lite nu & sedan ringa frida och & få henne över till mitt crib så vi kan se lite futbal ikvälll. taggar! ba så ni vet.


They'll never know


Its the hurt I hide that fuels the fire inside me


Will I always feel this way? So empty, so estranged


är super fetaste dålig på uppdatera. vad heende där lixzåååm?!?! Nu har ju ni säkert väntat jätte jätte länge på att jag ska skriva och är jätte jätte taggade på att veta vad som har hänt i mitt faboulösa liv senaste tiden och denna höstiga helg? JO, jag har hunnit blivit intervjuad av VK (håll utkik på familjesidan på torsdag..eller inte! okaj, det kommer va en ganska så halvful bild på mig...men asså vi alla vet ju om att jag är MYCKET snyggare IRL. och inte bara lite snygg, fett sjukt galet snygg dessutom. så från och med nu tänker inte jag bry mig längre. låtsas vi.), pajjat datorn, färgat håret (.....) varit i skellhell på begravning och träffat massa okända trevliga släktingar, myst med anders, haft avskedsfest in the party house för mina kära vänner som tänker lämna mig & min familj för Kanada och sedan har jag också hunnit med att bli jätte förkyld, så jag har varit tvungen att lägga min älskade träning åt sidan för ett litet tag. buhu bu huuuu.

Men asså just nu
känner jag mig faktiskt bara allmänt less & försöker hitta taggen på livet. men det kommer nog ordna sig på fredag av sig själv för då kommer ja ba WAKAWAKAWOOPP WOOOOP hela dagen.  så jag är inte orolig. men just nu tänker ja bara va lite deppsynthare och plugga lite och förhoppningsvis få tid över till mysalizera framför OC.


something like that


There is a light that never goes out




vad heeendeeeee med denna dagen? den som hade så mycket potential... Ingen bra dag idag helt enkelt. allt är fel. Jeansen sitter dåligt, håret är eeeeckligt, alla meningar stör mig, en hel attans fredag kvar tills jag fyller 18 och ja.... irriterad vad ordet. Har tränat alldeles förlite denna vecka... med det sagt. vart tror ni jag ska göra nu? JUSSTEEEE, gymmäääää!!! goin' to ma happy place. sedan  efter det ska det pluggas lite filosofi och ladda inför morgondagen. Imorgon är mitt första steg till att bli en världskändis. efter det jag ska göra imorgon kommer det bara säga *ZNAPPPPPP* oså står jag där. brevid lady gaga paris hilton och barack obama och ba.. yoOoOooo wzaPPPPPPPP!!!

btwbwwbtwbwtw!! idag är jeppys 18 års dag whhuhuhuhu grattizzzzzz. vi som väntat så länge på denna dagen lolz - 9 days to go


I am not a human being

Religion is like a penis. It's fine to have one and it's fine to be
proud of it, but please don't whip it out in public and start waving it
around... and PLEASE don't try to shove it down my child's throat.

hä hä hääääääää


I just wanna have something to do

 



woopdidooo slapp sova själv inatt!! Anders, min sjukt fett snygga pojkvän var så snäll och följde mig hem ända till vindeln igår. Dock sov jag inte mycket bättre för det. Anders somnade före mig och rädslan för att bli bortförd av utomjordingar kom sakta men säkert krypandes tillbaka. Dock har dom ju aldrig kommit. Jag som varit så säker på att dom ska hämta mig. Tycker dom jag är ful?är det något fel på mig eller??? VARFÖR INTE JAG LIKZÅM??? ne jag skojar. låt mig vara aliens!!!!!!!!!!!!! vad mer då? har så mycket jag måste hinna innan fredag v41. prov, läxor, inlämningar,redovisningar, färgning av hår, hitta min birthdayparty outfit och massa annat. sweet jebus. hur ska man hinna med livet. Annars så fick ja smaka på jätte gott kaffe från anders kaffemaskin igår och stockholm v.43 med limpan my lover taggas ju starkt!


Come on look me in my bloodshot eyes

Livet efter skräckfilmen(dag 2)....sov med lampan tänd inatt......
mamma kom in och släkte vid 01.00. låtsades att jag råkat somna med lampan på. när hon gått tände jag den igen.


Please, please, please let me get what i want this time


I just want you


hade en riktigt romatisk kväll med väääärldens bästa frida igår. Vi såg I rymden finns inga känslor och den var väldigt bra & reeewlig. Jag & frida hade några moments men dom vill jag helst behålla för mig själv hihihi. Vi hann också med att dra umeraggen i frittans bfs schöössta bil, chilla i ersmark, köra traktor, åka skopa osv. sådana häftiga saker som bara coola kidzzzz får göra!

Idag vaknade jag upp med världens fetaste halsonta så jag har spenderat hela förmiddagen med att kolla på O.C avsnitt (ÅååååÅHHH önskar ja kunde se heeeeela heeela tiden hela dagen varje daaaAag, det är så himla schpännandÄÄ!!!!!) men nu tänkte jag ta tag i livet och trotsa mina baciller och gå ut ut på en intim promenad med mig och mina tankar. Efter middagen hade jag också tänkt dra på gymmet, faktiskt. Orkar inte inte träna. OCH slutligen- senare ikväll blire skräckisfilmtajm @ my place med people. fattar inte varför jag utsätter mig själv för detta, frivilligt.  Kommer sluta som sist jag skulle sova efter jag sett paranormal... Hjärtat satt i halsgropen och slog 10000 slag i minuten och läskiga bilder flög runt och spökade i mitt huvud, på något sätt lyckades jag somna iallfall, men hur det gick till är ju en gåta.


shock the monkey

Frida och jag sitter ju på waynes och lanar facebook. Plötsligt skriver frida detta till mig på chatten (?!?!?!)

Frida:
fitta dig inte nu
de är folk här


VAD FAN MENARUU MÄ DÄÄÄÄ??? VAAAHHHHHHHHH? FITTA?????????
Jag som varit så snäll, lugn, snygg och normal heela tiden vi varit där!!!!!!!


Smile like you mean it


sitter på Waynes med frittan & dricker götta, käkar götta, pratar shiet, lanar dota och sitter & väntar på att fridas booooyfriend  ska sluta arbeejt så vi kan åka hem till hans place å käka CARBONARA!!!  hatar inte carbonara, om man säger så. sedan ska jag och min kära underliga vännina gå på bio som sagt. kommer bli fetnajs!!!! Ska ladda upp med maaaaaasssor med geeewdis, hatar inte godis direkt heller.... sedan blire 1bussen hem inatt pga att jag inte har några vänner och jag inte fått en nyckel till min kära pojkväns lägenhet - efter nästan snart 2 år tillsammans(!!!!) *HINT HINT* ;)  hahah.. Anders är för övrigt väldigt saknad!! men hur som haver, jag är inte ledsen(bara lite) för genom att jag tar nattbussen hem hinner jag till gymmet på förmiddagen imöran! wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
visit my wierd romantic friends blogpage: http://fridaakj.blogg.se/


RSS 2.0